Zazanula N Elite Geb. 2004 st 4847


TE KOOP  drachtig van Corland


Vader Silverstone is een zoon van de bekende internationale springhengst Champion du Lys, die onder Ludger Beerbaum een reeks overwinningen behaalde waaronder tweemaal de prestigieuze Derby van Hamburg. De verwachtingen rond Silverstone zijn hooggespannen. Moeder Roxynula-N is een volle zus van de goedgekeurde hengst No Limit. Beide stammen af van Nimmerdor uit Hinula, een volle zus van de hengsten Lancer I, II en III. Met name Lancer II heeft zich weten te onderscheiden als fokhengst, met internationale springpaarden als Hidden Creek’s Angel, Lucy May en San Patrignano Lancerina. Onder Toni Hassmann was Lancer III succesvol op internationaal niveau in de springsport. In combinatie met Nimmerdor bracht moeder Hinula de goedgekeurde hengst No Limit, die onder de vlag van meerdere Duitse stamboeken de fokkerij dient. Uit deze wijdvertakte Holsteiner stam 4847 komen tevens de internationale springpaarden White Jumper (Ben Schröder), Cher (Piet Raymakers), Carlos Boy (Jurgen Kurz) en Classic Woman (Markus Renzel) alsook de hengsten Hinault, Lados, Landsberg, Lord Cantus, Candostro, Lican en L’Esprit, kampioen van de KWPN-hengstenkeuring in 2006.

De Holsteinse stam 4847 de beste springstam ter wereld zie SPORT HORSE BREEDING september 2010.

 

TE KOOP

Kampioen Springpaarden   Appingedam  2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exlo Drente 2-8-07 voorlopig keur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zazanula dagkampioen van de stamboek opname dag inAppingedam met een 80 punten voor het exterieur en springen en scoorde nu 79,5 punt in de IBOP.

Zazanula is een merrie met een goede galop waarin ze veel balans heeft.Ze laat zich goed rijden en bij het springen toonde ze veel lichaamsgebruik aldus Inspecteur Henk Derksen De elite merrie kreeg een 9 voor haar galoppade en een 8 voor de instelling , rijdbaarheid, bewerkbaarheid en aanleg als springpaard.

 

 2008 Bauloubet x Zilverstone x Nimmerdor x Landgraf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stamboek van:

Zazanula N Elite Geb. 2004 st 4847

H.Silverstone

H.Champion Du Lys

H.Laeken

M.Karene Du Lys

M.Marthago keur

H.Carthago

M.Aline

M.Roxynula- N st 4847

H.Nimmerdor keur

H.Farn

M.Ramonaa ster

M, Hinula elite pref. pres.st 4847

H.Landgraf

M.Inula st 4847